• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 606328751-55

Benvinguts a la Jove Orquestra Simfònica de Marratxí

  Jove Orquestra Simfònica de Marratxí

 

Patrocinadors

POts veure aqui, les empreses que patrocinen la nostra orquestra, també et pot informar si vols ser patrocinador de

Concerts Pedagògics

Sou un centre d'ensenyament de  primària o secundària, i voleu uns concerts pedagògics de l'orquestra de corda i de les

Enlaces Interesantes

Compartimos enlaces interesante a otras webs que os pueden ser útiles en algún momento.

Concerts Temàtics

 Vols que l'orquestra ofereixi un recital al teu poble; la teva empresa té un acte i vols donar un petit recital o fer

Jove Orquestra Simfònica de Marratxí

Vina a visitar-nos sense cap compromíes els dissabtes de 13:00-14:30 al local d'Obrador de Músics Marratxí!

QUI SOM?

 

 

 

La Jove Orquestra Simfònica de Marratxí és una jove associació sense ànim de lucre, adscrita a les entitats ciutadanes del Municipi de Marratxí, formada pels músics de Marratxí i de les localitats properes i els seus associats.

 

 Volem destacar el fet que no som una orquestra Municipal, i que no reben cap ajuda per part de l’Ajuntament de Marratxí. 

 

L’Orquestra va néixer a l’abril de 2014, i des de llavors ha fet una feina de formació de cap als seus components i ha participat en concerts per diversos Municipis de Mallorca.

 

Tenim la nostra seu d’assajos i aules, als locals que ens cedeix un dia per setmana l’Obrador de Músics Marratxí al Pont d’Inca, al carrer cabana número 1.

 

Volem acostar la música d’orquestra simfònica a la gent i acostar als més joves a tots els valor que promou la música, interpretant clàssics, autors contemporanis i música de bandes sonores ben conegudes pels més joves.

 

L’orquestra compta actualment amb una plantilla de 40 músics, entre cordes i instruments de vent.

 

L’Associació alberga dues formacions musicals autònomes però molt interrelacionades: la Jove Orquestra Simfònica de Marratxí (músics de 15 a 23 anys), i la l’Orquestra Escola (músics de 4 a 15). En ambdós casos parlam d’orquestres de caràcter formatiu i no professional, que, a més dels seus objectius artístics i musicals, cerquen potenciar en els joves músics valors socials bàsics com la convivència, el mèrit, la igualtat d’oportunitats i la solidaritat.  

 

Les dues orquestres representen, per la joventut dels seus membres i pel tipus de feina que desenvolupen, un projecte social i artístic ambiciós, que des de unes bases sòlides, avalades per l’experiència docent i la trajectòria dels seus professors/es, cerca consolidar-se definitivament en l’àmbit de la nostra Illa. Pe tot això tenim la necessitat i fem l’esforç de cercar ajudes entre entitats públiques o privades que puguin oferir garanties de continuïtat i desenvolupament en el temps.

 

Les nostres Orquestres compten també amb els alumnes avançats de cant i el amb el recolzament del cor de s’Obrador de Músics, que participa activament dels concerts organitzats per l’orquestra Jove i que han de Mester veus i cor.

Orquestra Jove, una bona idea.

 
Hem estat la primera jove orquestra simfònica sorgida a Mallorca, avui dia, van sorgint noves iniciatives i es comença a valorar la feina que fan els joves, ens sentim orgullosos d'haver estat els primers a fer-ho possible!

Treballem, ens divertim i formem

 
Treball musical, treball de lectura, de conjunció, d'interpretació, d'oïda, de respecte i de tolerància, a més de treballar els valors i les responsabilitats dels joves talents

Creativitat i innovació al teu servei.

 

Un repertori original i únic, volem ser els primers a estrenar nou repertori, i portar-lo a prop de vosaltres per gaudir d'ell. Podeu trobar orquestres amb repertori clàssic a prop, nosaltres us portem repertori ben fresc per a tots els públics.